Cumhuriyet'in 91. yıldönümü anısına Herkes İçin Spor ve Veoleybol İl Temsilciliğince düzenlenen Kurumlar arası Voleybol turnuvası 30 Ekim 2014 günü yapılan final müsabakaları ile sona erdi. 

Voleybol İl Temsilcisi Mustafa TOPAL'ın  kupa töreninde yaptığı açıklamada "Yaklaşık 40 kuruma yazı gönderdik. Ancak bunların 8 tanesi turnuvaya katılım için başvurdular. Öncelikle bu kurumlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Bu turnuvayı düzenlerken amacımız, Cumhuriyetimizin kutlamalarını spora yaymak bu vesileyle kurumlar arası arkadaşlığın, saygı ve sevgi çerçevesinde iletişimi sağlamaktı. Katılan kurumlarımızla bunu da başardık diyebilirim. Bundan sonraki yıllarda katılımın daha çok kurumlu olması temenni ediyor ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bizlere bu imkanı sağladıkları için teşekkür ederim." dedi.

30 Ekim 2014 de oynanan final müsabakası sonucu Cumhuriyet Kupası İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü 3-2 mağlup eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün oldu. Kıyasıya çekişmeli ve heyecanlı olan turnuvaya sporcuların ailelerinin katılımı da renk kattı. 

Turnuva sonucu:
1. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü
2. İl Milli Eğitim Müdürlüğü
3. Bayburt Üniversitesi
4. İl Jandarma Alay Komutanlığı