Bakanlığımızca da katılım sağlanan ve Bahreyn'in Manama kentinde 19-23 Mayıs 2014 tarihleri arasında düzenlenen "Sağlık ve Spor Konulu İkinci Uluslararası Gençlik Konferansı" kapsamında, Bahreyn'de mukim ve Bakanlığımızın mudail kurumu olan Bahreyn Krallığı Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünce "Nasser Bin Hamad Uluslararası Gençlik Yaratıcılık Ödülü Elçi Programı" düzenlenecektir.

Program; Mimarlık, Grafik Tasarım, Sanat, Fotoğrafçılık, Bilim ve Sinema olmak üzere 6 farklı kategoride, 17-14 yaş, 24-18 yaş ve 30-25 olmak üzere 3 farklı yaş grubu arasında ve 5.000 - 11.000 ABD dolarına varan para ödülü aralığında düzenlenmektedir.

Eğer sizde kendinize güveniyorsanız, yaratıcı bir kişiliğe sahipseniz, 11.000 ABD Dolar kazanmak istiyorsanız sizleri yarışmaya davet ediyoruz.

Programın amacı güçlü ve bütünleşmiş ülkesini iftiharla temsil edecek ve yarışma üzerinde kendi ülkelerinde farkındalık yaratacak bir gençlik topluluğu oluşturmaktır.

Programa son başvuru tarihi 1 EYLÜL 2014 olup, başvurular online olarak ücretsiz yapılmaktadır. Programa ilişkin tüm detaylı bilgiler www.nbhaward.bh adresinde de yer almaktadır. Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü Gençlik Merkezinden de program hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.