Dünya Tarihinin önemli dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılı münasebeti ile, zaferin ruhunu günümüz teknolojisini kullanarak yaşatmak amacı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi'nin geliştirdiği 3 Boyutlu Mobil Oyun projesini sizlerle paylaşıyoruz.

Deniz ve kara savaşlarını ayrı bölümler olmak üzere sergilediğimiz oyunumuzda, Çanakkale Muharebesi’nin içine girerek savaşın gerçeklerini dijital dünya’da deneyimleyebilecek, muharebe sırasında cephede yaşanan mahşer ortamını bizzat yaşayarak hissedeceksiniz.Yerli ve yabancı kaynakların ekibimiz tarafından detaylı araştırılması ve analiz edilmesi sonucu kurgusu netleştirilen mobil oyunumuz içerisinde, savaşa dair askeri objeler, savaşın gerçekleştiği Çanakkale koylarına ait 3B harita modellemeleri, metinleri özel olarak seçilmiş ve kayıt edilmiş Anadolu’nun her yöresinden asker sesleri ve bölümlere özel müzikler kullanılmıştır. Oyuncular, tüm bu çalışmaların neticesinde ortaya çıkan Oyun aracılığı ile, Çanakkale Boğazı’ndan, Gelibolu’daki siperlere uzanan ve Conk Bayırı’nda sonlanan mücadeleye katılabilecekler.

Oyun hakkında  detaylı bilgi için buraya tıklayınız.

Mücadeleye Sen de Katıl, Hediyeleri Kaçırma!
Gençler!
Çanakkale Muharebesi'nin 100. yılı anısına geliştirdiğimiz Nusrat oyunumuzda sizlere hediyelerimiz var. 
10-30 Ağustos tarihleri arasında Nusrat oyununda en yüksek puan toplayan 100 kişi arasından çekilişle 10 kişiye milli takım forması hediye!