23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Türk Kızılayı Bayburt Şubesi  ile birlikte gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde geri dönüşüm kırtasiye ve kıyafet malzemelerini Taht Köyü Orta Okulu, Arpalı Şehit Fatih Kostik Ortaokulu ve Yukarı Kırzı Köyü İlkokulu'na ulaştırdık.

Kızılay Derneği Bayburt Şube Başkanı Fikret AKSOY ve Kızılay Derneği üyeleri ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet hediye ettiler. Toplam 78 çocuğumuzu giydiren Kızılay Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Bey : "Bağışçılar sayesinde milyonlarca ihtiyaç sahibine yardım eli uzatan Kızılay’ın bu anlamlı günde sizlerle de buluşmamıza vesile olmasından dolayı mutlu olduğumuzu belirtmek isterim." dedi.

Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Şerif BAYRAM: "Üye gençlerimizle oluşturduğumuz etkinlikler sonrası  elde ettiğimiz 349 kişilik kırtasiye malzemelerimizi gerekli yerlere ulaştırmanın verdiği duygunun tarifi yok şu an. Aslında bizler sizlerin varlığının her zaman bilincindeyiz. İmkanlarımız doğrultusunda hep sizinle bir araya gelmeye çalışacağımızın sözlerini de burada vermek isterim." diye belirtti.
Gençlerimiz okuldaki şenliklerde çocuklarımızla birlikte 23 Nisan'ı kutladı. Çocukların gösterilerinin ardından Gençlik Merkezi gitar ve bağlama grubumuzla çocuklar şarkılar söyleyip doyasıya eğlendiler.