Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi 2013 - 2014 yılı "Yıl Sonu Faaliyet Programı" 2 Haziran Pazartesi saat 20:00 da Şair Zihni Kültür Merkezinde yapıldı. SODES ile ortaklaşa yürüttüğümüz "Gençlerle Elele" projesi ile açılmış olan Gençlik Merkezi kurslarına katılan öğrencilerin bütün bir yıl emek verdikleri çalışmalarını sergiledikleri programı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz KARAKAŞOĞLU, kurum şube müdürleri ve öğrencilerin aileleri izledi. Fuaye alanında Gençlik Merkezi Fotoğrafçılık ve Resim Kursu öğrencilerinin çalışmaları sergilendi. Programda konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz KARAKAŞOĞLU : "Öncelikle çocuklarınızı bize güvenerek Gençlik Merkemize gönderdiğiniz için ve hepsinin en az bir enstrüman öğrenmesine vesile olduğunuz için siz değerli velilerimize ve ayrıca tüm yıl emek veren usta öğreticilerimize ve Gençlik Merkezi çalışanlarına çok teşekkür ederim. Gençlik Merkezi yaklaşık olarak on dalda hizmet vermiş bulunmaktadır. Aynı zamanda sportif faaliyet veren kurslarımız da mevcuttur. Gelecek yıllarda da çocuklarımızı ve siz değerli ailelerimizi yeniden aramızda görmekten mutluluk duyarız. Biraz sonra hep birlikte izleyeceğimiz programda emeği geçen başta Gençlik Merkezi Müdürü Şerif BAYRAM'a,  tüm Gençlik Liderlerime ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi çalışanlarına tekrardan teşekkür eder iyi seyirler dilerim. " dedi. 

Program Gitar Kursu hocası Atilla KUYRUK ve öğrencilerinin gösterisi ile başladı. Ardından Bağlama Kursu hocası Erdoğan ŞAHİNOĞLU ve öğrencilerinin türkü tadında gösterisine geçildi. Bağlama kursunun minik öğrencisi Gökçenur solo türküsü ile tüm seyircileri çoşturdu. Daha sonra Piyano Kursu hocası Nurbanu UZUN ile öğrencilerinin gösterisi sahne alırken arkasından Keman Kursu hocası Selvihan ÇAKMAK ile öğrenciler harika Keman dinletisi ile seyircilere keyifli anlar yaşattılar.

Keyifli geçen akşamın sonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz KARAKAŞOĞLU, Gençlik Merkezi Müdürü Şerif BAYRAM, Bayburt Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Nazmi KARABULUT ve Milli Eğitim Şube Müdürü Hayri KOCABEY  bütün bir yıl boyunca emek veren tüm kurs hocalarına küçük birer hediye ile birlikte Teşekkür Belgesi takdim ettiler.