2017 - 2018 Okul Sporları  faaliyet programında yer alan Okullar arası Yıldız Erkekler Futsal müsabakaları, 18-26 Aralık 2017 tarihleri arasında, Erdem Bayazıt İmam Hatip Orta Okulu Spor Salonunda 11 takım , 132 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.
Müsabakalar sonucunda dereceye giren okul sıralamaları ise şöyle oluştu; 1- Erdem Bayazıt İmam Hatip Orta Okulu 2- Maden Orta Okulu 3- Gökçedere İmam Hatip Orta Okulu 4- Fatih Orta Okulu
Ayrıca İlimizde Yıldız Kızlar Futsal İl Birinciliği müsabakaları gerçekleştirilerek, bir ilk yaşandı.

26 Aralık 2017 tarihinde, Erdem Bayazıt İmam Hatip Orta Okulu Spor Salonunda düzenlenen Müsabakaya, Yıldız Kızlar Kategorisinde Gökçedere İmam Hatip Orta Okulu ve Şehit Sebahattin Bozo İmam Hatip Orta Okulu takımları, 24 sporcuyla katıldı. Müsabakayı 4-3 kazanan Gökçedere İmam Hatip Orta Okulu şampiyon oldu.

Erdem Bayazıt İmam Hatip Orta Okulu Spor Salonunda yapılan ödül törenine Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Adem KÖSE, Bayburt Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı ve aynı zamanda Futbol İl Temsilcisi olan Mete TÜRKER, Okul İdarecileri, Tertip Komitesi Üyeleri, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Sporcular katıldı. 

İl Müdürlüğü olarak, Yıldızlar Futsal müsabakaları sonucunda İl Birincisi olarak İlimizi temsil edecek olan takımlara başarılar diler; müsabakalara katılan Sporcularımıza, emek veren Beden Eğitimi Öğretmenlerine ve Okul İdarecilerine teşekkür ederiz.